Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

vrijdag 24 juli 2015

Cheesecake


Ingrediƫnten
  • 600 gr monchou
  • 150 ml slagroom
  • 3 eieren
  • 150 gr amandelmeel
  • 30 gr roomboter
  • 2 tl citroen extract (dr. oetker)
  • 1 el natrena vloeibare zoetstof
  • 1 tl vanille extract (dr. oetker)
Bereiding
  1. Doe de monchou in een kom en mix het tot een gladde massa
  2. Doe de eieren, slagroom, 1 el natrena zoetstof en 1 tl citroen extract erbij en mix het door de monchou
  3. Smelt de roomboter in een pannetje. Als de roomboter is gesmolten doe je de amandelmeel erbij. Mix goed door elkaar
  4. Voeg bij het amandelmengsel ook 1 tl citroen extract toe en 1 tl vanille extract
  5. Vet een springvorm in. Maak een bodem van het amandelmengsel en druk het goed aan
  6. Als de amandelbodem wat 'vochtig' oogt, dan dep je met papier het vocht wat weg
  7. Verwarm de oven voor op 170°C
  8. Schep het monchou mengsel in de springvorm 20cm en bak het 45 minuten in de oven
  9. Laat de cheesecake daarna goed afkoelen en zet het minimaal nog 4 uur in de koelkast
Eet smakelijk!

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie  (1/12)
 Kcal 424 kcal
 Eiwit 12,1 gr
 Koolhydraten 4,0 gr
 Vet 38,3 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link