Ingrediƫnten
- 3 eieren
- 1 ui (ca. 65 gr)
- 100 gr creme fraiche
- 15 gr geraspte kaas 30+
- 250 gr champignons
- 250 gr cherrytomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 300 gr rundergehakt
Bereiding
- Snij de champignons, ui en cherrytomaatjes
- Mix de eieren met de creme fraiche in een grote kom tot een glad mengsel. Voeg peper en zout naar smaak toe
- Rul het gehakt in een pan, pers de knoflook en roer deze door het gehakt
- Doe de gesneden groentes bij het gehakt
- Verwarm de oven op 180°C
- Vet een kleine ovenschaal in en doe het gehaktmengsel er in
- Giet het eimengsel er overheen en schud de ovenschaal goed heen en weer zodat alles goed verdeeld is. Strooi als laatst de geraspte kaas er overheen
- Bak de quiche 20 minuten gaar
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 693 kcal |
Eiwit | 53,5 gr |
Koolhydraten | 16,8 gr |
Vet | 64,4 gr |