Bestel hier je sport outfit met 25% korting! :)

zondag 2 augustus 2015

Romige fruit ijsjes



Ingrediënten voor 8 ijsjes
  • 300 gr griekse yoghurt (Zaanse Hoeve)
  • 150 gr diepvries fruit
    (in mijn geval: 100 gr aardbeien en 50 gr frambozen)
  • Natrena zoetstof

Bereiding
  1. Ontdooi eerst het fruit
  2. Pureer het fruit met een staafmixer
  3. Gooi het gepureerde fruit in een kom en doe de griekse yoghurt erbij. Mix het door elkaar
  4. Doe zoetstof naar smaak erbij. Je mag hem lekker zoet maken. Het wordt tenslotte wel een ijsje ;-)
  5. Giet het mengsel in de vormpjes en zet ze in de vriezer ca. 3-4 uur
Eet smakelijk!


Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per ijsje
 Kcal 52 kcal
 Eiwit 1,8 gr
 Koolhydraten 2,5 gr
 Vet 3,9 gr