Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

woensdag 16 september 2015

Aardbeien kwarktaart


Ingrediƫnten
Bereiding
  1. Doe de amandelmeel, zoetstof naar smaak en eieren in een kom en mix tot een deeg
  2. Vet een springvorm van 20 cm in of bekleed deze met bakpapier en doe het deeg in de springvorm, druk het goed aan tot je een mooie bodem hebt
  3. Verwarm de oven voor op 180°C en doe de springvorm 15 minuten in de oven
  4. Leg 3 gelatine blaadjes 10 minuten in een bakje water
  5. Mix ondertussen de kwark, slagroom, zoetstof naar smaak en smart protein los
  6. Verhit 5 el water in een pannetje en laat de gelatine blaadjes hierin smelten, goed doorroeren
  7. Mix het gelatine-water door het kwarkbeslag
  8. Giet het kwarkbeslag in de springvorm. Evt. kun je er ook stukjes aardbei op doen!
  9. Laat de kwarktaart 3 uur in de koelkast opstijven
Eet smakelijk!

* Gebaseerd op 8 taartpuntjes

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per puntje
 Kcal 295 kcal
 Eiwit 15,8 gr
 Koolhydraten 6,2 gr
 Vet 22,3 gr

Waar te bestellen?:
Smart protein: Link
Amandelmeel: Link