Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

dinsdag 19 januari 2016

Romige courgette met champignons en zalm




 Ingrediënten
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 100 gr gerookte zalm
  • 250 gr champignons
  • 50 ml kookroom
Bereiding
  1. Rasp de courgette in slierten, snij de zalm en de ui in kleine stukjes en snij de champignons in blokjes
  2. Bak met een scheutje olijfolie de champignons gaar en giet het vocht af
  3. Doe de ui bij de champignons en doe de courgette slierten erbij. Schep het goed door elkaar
  4. Roer de kookroom er doorheen en voeg als laatst de zalm toe
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 210 kcal
 Eiwit 17,8 gr
 Koolhydraten 8,7 gr
 Vet 11,1 gr