Ingrediënten
- 6 eieren
- 300 gr monchou
- 25 gr smart protein vanille
- 1 el citroensap
- 1 tl citroen extract
- 2 tl (wijnsteen)bakpoeder
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C
- Doe alle ingrediënten in een kom en mix het tot een glad beslag
- Giet het beslag in een (beklede) cakevorm en bak de cheesecake 45-60 minuten
- Laat de cheesecake goed afkoelen en zet hem daarna ca. 4 uur in de koelkast om hem goed op te laten stijven
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 18 plakjes
Voedingswaarde
* Dit recept is op basis van 18 plakjes
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per plak |
Kcal | 90 kcal |
Eiwit | 4,4 gr |
Koolhydraten | 0,8 gr |
Vet | 7,5 gr |