Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

donderdag 28 april 2016

Chocoladecake



Ingrediënten
Bereiding
  1. Doe alle ingrediënten in een kom, smelt de roomboter en voeg deze bij de andere ingrediënten. Mix alle ingrediënten tot beslag.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C
  3. Vet een bakblik in, of leg er een bakpapier in en doe het beslag in het blik (als je een siliconen bakvorm gebruikt dan hoef je deze niet in te vetten)
  4. Bak de chocoladecake 30 minuten in de oven
Eet smakelijk!

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per plakje
 (ca. 35 gr)
 Kcal 111 kcal
 Eiwit 4,8 gr
 Koolhydraten 1,4 gr
 Vet 9,2 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Smart protein: Link
Kokosmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link