Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

zondag 28 januari 2018

Kwarktaart


Ingrediënten 
  • 500 gr optimel kwark (smaak naar keuze)
  • 250 ml slagroom
  • 3 gelatine blaadjes
  • 175 gr amandelmeel
  • 2 eieren
  • 30 gr ongezouten roomboter
  • 10 gr smart protein
Bereiding
  1. Doe de amandelmeel, gesmolten roomboter, smart protein en eieren in een kom en mix tot een deeg
  2. Vet een springvorm van 20 cm in of bekleed deze met bakpapier en doe het deeg in de springvorm, druk het goed aan tot je een mooie bodem hebt
  3. Verwarm de oven voor op 180°C en doe de bodem 15 minuten in de oven
  4. Leg 3 gelatine blaadjes 10 minuten in een bakje water
  5. Mix ondertussen de kwark met de slagroom in een kom
  6. Verhit 5 el water in een pannetje en laat de gelatine blaadjes hierin smelten, goed doorroeren
  7. Mix het gelatine-water door het kwarkbeslag
  8. Giet het kwarkbeslag in de springvorm
  9. Laat de kwarktaart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven
Eet smakelijk!

* Gebaseerd op 8 taartpuntjes

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per puntje
 Kcal 301 kcal
 Eiwit 12,3 gr
 Koolhydraten 6,1 gr
 Vet 24,2 gr

Waar te bestellen?:
Smart protein: Link
Amandelmeel: Link