Pagina's

donderdag 6 augustus 2015

Spinaziequiche


Ingrediƫnten
  • 450 gr Iglo bladspinazie (diepvries)
  • 3 eieren
  • 100 gr Boursin Garlic & Herbs
  • 300 gr rundergehakt
  • 70 gr geraspte kaas 30+
Bereiding
  1. Laat de bladspinazie ruim van tevoren goed ontdooien buiten de koelkast. Leg er wel een bord onder
  2. Mix de eieren met de boursin in een grote kom tot een glad mengsel
  3. Rul het gehakt in een pan en doe daarna de bladspinazie erbij
  4. Doe het gehakt en de bladspinazie bij het eimengsel en schep goed om
  5. Verwarm de oven op 180°C
  6. Vet een kleine ovenschaal in en doe de inhoud van de kom er in. Zorg ervoor dat alles goed verdeelt is en doe vervolgens de geraspte kaas erop
  7. Bak de spinaziequiche 30 minuten in de oven
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2-3 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 (2 personen)
 Kcal 814 kcal
 Eiwit 62 gr
 Koolhydraten 5,3 gr
 Vet 59,2 gr