Ingrediƫnten
- 450 gr Iglo bladspinazie (diepvries)
- 3 eieren
- 100 gr Boursin Garlic & Herbs
- 300 gr rundergehakt
- 70 gr geraspte kaas 30+
Bereiding
- Laat de bladspinazie ruim van tevoren goed ontdooien buiten de koelkast. Leg er wel een bord onder
- Mix de eieren met de boursin in een grote kom tot een glad mengsel
- Rul het gehakt in een pan en doe daarna de bladspinazie erbij
- Doe het gehakt en de bladspinazie bij het eimengsel en schep goed om
- Verwarm de oven op 180°C
- Vet een kleine ovenschaal in en doe de inhoud van de kom er in. Zorg ervoor dat alles goed verdeelt is en doe vervolgens de geraspte kaas erop
- Bak de spinaziequiche 30 minuten in de oven
* Dit recept is op basis van 2-3 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie (2 personen) |
Kcal | 814 kcal |
Eiwit | 62 gr |
Koolhydraten | 5,3 gr |
Vet | 59,2 gr |