Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

zondag 17 mei 2015

Broccoli met gekruide kipvleugels


Ingrediënten
  • 2 stronken broccoli (ca. 600 gr)
  • 500 gr gekruide kipvleugels
  • 125 ml kookroom light
  • Provençaalse kruiden
  • 1 tl Aromat
  • Braadzak
Bereiding
  1. Doe de gekruide kipvleugels in een braadzak en bak deze 60 minuten in de oven op 190 °C in een ovenschaaltje
  2. Kook de broccoli 10-15 minuten met een beetje zout
  3. Doe de slagroom, provencaalse kruiden en kippenbouillon in een steelpannetje
  4. Als het kookt voeg je de roomboter toe. Het duurt ca. 15-20 minuten voordat je een mooi dik sausje hebt. Goed blijven roeren met een garde
  5. Giet de broccoli af en haal de kipvleugels uit de oven

    Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 VoedingswaardePer portie
 Kcal 478 kcal
 Eiwit 42,8 gr
 Koolhydraten 11,1 gr
 Vet 27,7 gr