Ingrediënten
- 2 stronken broccoli (ca. 600 gr)
- 500 gr gekruide kipvleugels
- 125 ml kookroom light
- Provençaalse kruiden
- 1 tl Aromat
- Braadzak
Bereiding
- Doe de gekruide kipvleugels in een braadzak en bak deze 60 minuten in de oven op 190 °C in een ovenschaaltje
- Kook de broccoli 10-15 minuten met een beetje zout
- Doe de slagroom, provencaalse kruiden en kippenbouillon in een steelpannetje
- Als het kookt voeg je de roomboter toe. Het duurt ca. 15-20 minuten voordat je een mooi dik sausje hebt. Goed blijven roeren met een garde
- Giet de broccoli af en haal de kipvleugels uit de oven
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 478 kcal |
Eiwit | 42,8 gr |
Koolhydraten | 11,1 gr |
Vet | 27,7 gr |