Tabletten & Capsules 3 halen =2 betalen

Afvallen met de koolhydraatarme levensstijl

Je hebt absolute discipline nodig als je af wilt vallen. Door meer inspiratie op te doen via deze blog wordt het voor jezelf vast en zeker makkelijker.

Koolhydraatarme levensstijl
Het lijkt heel moeilijk om koolhydraatarm te eten, maar dat is het niet. Het is ook zeker niet de bedoeling dat je koolhydraatvrij gaat leven omdat dit gevaarlijk is en omdat je lichaam koolhydraten nodig heeft om energie te leveren. Als je alleen maar honger hebt en flauw wordt als je koolhydraatarm eet, dan doe je iets fout.

Voedingsdagboek
Houd eens een voedingsdagboek bij op internet en/of je smartphone. Je kunt dan precies zien hoeveel koolhydraten je per dag binnen krijgt. Op deze manier kun je jezelf aanleren om op een gezonde manier te leven. Probeer daarnaast zo een 1000-1300 kcal binnen te krijgen op een dag. Als je meer kcal binnenkrijgt dan kan het zijn dat je slechter afvalt dan je zou willen.

Hoeveel koolhydraten mag ik per dag om af te vallen?
Als je tussen de 20-40 gram koolhydraten per dag binnen krijgt, dan zit je goed. Indien je een sporter bent dan mag je meer gram koolhydraten per dag nemen. Dit is natuurlijk afhankelijk van of je een fanatieke sporter bent of een minder fanatieke sporter.

Suikerverslaving
Vaak is overgewicht te wijten aan overmatig suikergebruik. Een suikerverslaving is net zo moeilijk om er vanaf te komen als iemand die een rookverslaving heeft. Afkicken van suiker is moeilijk. De klachten die je kunt krijgen zijn:
Als je gezond gaat eten krijg je minder lichamelijke klachten en heb je veel meer energie!

Voor veel mensen hoop ik met deze informatie wat meer inspiratie te creëren, en met deze heerlijke en vooral makkelijke recepten wordt het minder moeilijk om af te vallen.

Indien er vragen zijn, mail mij dan gerust:
lekkerkoolhydraatarm@gmail.com