Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

zondag 17 mei 2015

Romige penne pasta


Ingrediënten
  • 70 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
  • 200 gr macaroni-spaghetti groente
  • 250 gr champignons
  • 20 gr roomboter
  • Provencaalse kruiden
  • 125 ml slagroom
  • Zout naar smaak
Bereiding
  1. Kook de penne pasta 25 minuten met een scheutje olijfolie
  2. Bak de groenten en champignons en giet het vocht van de champignons af
  3. Doe de slagroom in een steelpannetje en doe er wat provencaalse kruiden en een beetje zout bij
  4. Als het kookt voeg je de roomboter toe en een paar druppels citroensap, het duurt ca. 15-20 minuten voordat je een mooi dik sausje hebt
  5. Doe de saus bij de groente en schep het om
  6. Giet de pasta af
Eet smakelijk!

* Het gerecht kan geserveerd worden met geraspte kaas
* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 VoedingswaardePer portie
 Kcal 450 kcal
 Eiwit 30,69 gr
 Koolhydraten 11,57 gr
 Vet 30,09 gr

Waar te bestellen?:
Low carb pasta: Link / Alla Eva pasta: Link