Ingrediënten
- 70 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
- 200 gr macaroni-spaghetti groente
- 250 gr champignons
- 20 gr roomboter
- Provencaalse kruiden
- 125 ml slagroom
- Zout naar smaak
Bereiding
- Kook de penne pasta 25 minuten met een scheutje olijfolie
- Bak de groenten en champignons en giet het vocht van de champignons af
- Doe de slagroom in een steelpannetje en doe er wat provencaalse kruiden en een beetje zout bij
- Als het kookt voeg je de roomboter toe en een paar druppels citroensap, het duurt ca. 15-20 minuten voordat je een mooi dik sausje hebt
- Doe de saus bij de groente en schep het om
- Giet de pasta af
Eet smakelijk!
* Het gerecht kan geserveerd worden met geraspte kaas
* Het gerecht kan geserveerd worden met geraspte kaas
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 450 kcal |
Eiwit | 30,69 gr |
Koolhydraten | 11,57 gr |
Vet | 30,09 gr |
Waar te bestellen?: