Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

maandag 25 mei 2015

Wrap met shoarma, sla en knoflooksaus


Ingrediënten
Knoflooksaus:
  • 2 el Hellmann's mayonaise
  • 0,5 el (Griekse) yoghurt
  • 1 klein teentje knoflook
Bereiding
  1. Doe de eieren, amandelmeel, philadelphia en wijnsteenzuur bakpoeder in een kom en mix alle ingrediënten tot een glad beslag
  2. Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan het bak het beslag (= voor 2 wraps) tot een wrap op zacht vuur
  3. Roer de mayonaise en de yoghurt door elkaar, pers de knoflook fijn en roer het door het sausje
  4. Bak de shoarma in een scheutje olijfolie
  5. Schep de shoarma op je wrap. Doe de ijsbergsla en de knoflooksaus erop
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 1 persoon
Het recept bevat relatief veel calorieën, maar op zijn tijd moet dit best kunnen!


Voedingswaarde

 VoedingswaardeVoor 2 wraps
(incl.shoarma+saus)
 Kcal 951 kcal
 Eiwit 59,3 gr
 Koolhydraten 8,78 gr
 Vet 74,46 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link