Ingrediënten
- 3 eieren
- 30 gr amandelmeel
- 2 tl wijnsteenzuur bakpoeder
- 30 gr philadelphia naturel
- 150 gr shoarma
- Zakje ijsbergsla
Knoflooksaus:
- 2 el Hellmann's mayonaise
- 0,5 el (Griekse) yoghurt
- 1 klein teentje knoflook
Bereiding
- Doe de eieren, amandelmeel, philadelphia en wijnsteenzuur bakpoeder in een kom en mix alle ingrediënten tot een glad beslag
- Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan het bak het beslag (= voor 2 wraps) tot een wrap op zacht vuur
- Roer de mayonaise en de yoghurt door elkaar, pers de knoflook fijn en roer het door het sausje
- Bak de shoarma in een scheutje olijfolie
- Schep de shoarma op je wrap. Doe de ijsbergsla en de knoflooksaus erop
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 1 persoon
Het recept bevat relatief veel calorieën, maar op zijn tijd moet dit best kunnen!
Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link
Het recept bevat relatief veel calorieën, maar op zijn tijd moet dit best kunnen!
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Voor 2 wraps (incl.shoarma+saus) |
Kcal | 951 kcal |
Eiwit | 59,3 gr |
Koolhydraten | 8,78 gr |
Vet | 74,46 gr |
Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link