Ingrediƫnten
- 250 gr champignons
- 150 ml slagroom
- Grote ui
- Half blokje AH Bospaddenstoelen bouillon
Bereiding
- Borstel de champignons en snij ze in plakjes. Snij ook de ui in stukjes
- Fruit de uitjes in olijfolie en doe de champignons erbij. Giet het vocht van de champignons NIET af
- Kook 250 ml water en roer het halve bouillonblokje erdoorheen
- Doe de slagroom bij de champignons en laat het op zacht vuur pruttelen
- Roer na 5 minuten de bouillon er doorheen, goed roeren en laat het nog 5 minuten staan
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 320 kcal |
Eiwit | 8,7 gr |
Koolhydraten | 6,7 gr |
Vet | 27,3 gr |