Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

dinsdag 23 juni 2015

Champignonsoep


Ingrediƫnten
  • 250 gr champignons
  • 150 ml slagroom
  • Grote ui
  • Half blokje AH Bospaddenstoelen bouillon
Bereiding
  1. Borstel de champignons en snij ze in plakjes. Snij ook de ui in stukjes
  2. Fruit de uitjes in olijfolie en doe de champignons erbij. Giet het vocht van de champignons NIET af
  3. Kook 250 ml water en roer het halve bouillonblokje erdoorheen
  4. Doe de slagroom bij de champignons en laat het op zacht vuur pruttelen
  5. Roer na 5 minuten de bouillon er doorheen, goed roeren en laat het nog 5 minuten staan
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 320 kcal
 Eiwit 8,7 gr
 Koolhydraten 6,7 gr
 Vet 27,3 gr