Ingrediƫnten
- 1 grote courgette
- 400 gr champignons
- 3 eieren
- 200 gr creme fraiche
- Geraspte kaas (30+)
- Een rasp
- Peper en zout naar smaak
Bereiding
- Rasp de courgette in kleine sliertjes
- Snij de champignons in plakjes
- Doe de sliertjes courgette in een vergiet en laat het heel goed uitlekken
- Doe een scheutje olijfolie in de wokpan en bak de champignons
- Giet het vocht van de champignons af en doe de courgette erbij
- Doe de eieren en creme fraiche in een kom en mix het goed door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Vet de ovenschaal in en doe de groenten erin
- Doe het eimengsel erbij en schud de schaal goed dat het zich goed mengt
- Strooi als laatst de geraspte kaas erop. Doe het gerecht 15 minuten in de oven
Tip: Ook lekker met pijnboompitjes erop!
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 638 kcal |
Eiwit | 36,6 gr |
Koolhydraten | 11,4 gr |
Vet | 48,7 gr |