Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

donderdag 4 juni 2015

Wrap met gehaktballetjes


Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 10 gr amandelmeel
  • 1 tl wijnsteenzuur bakpoeder
  • 15 gr philadelphia naturel
  • 5 kleine gehaktballetjes (= 100 gr rundergehakt)
  • 20 gr Hellmann's Real Mayonnaise
  • Gehaktkruiden
  • 30 gr ui
  • 1 teentje knoflook
Bereiding
  1. Doe 1 ei, amandelmeel, philadelphia en wijnsteenzuur bakpoeder in een kom en mix alle ingrediënten tot een glad beslag
  2. Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan het bak het beslag tot een wrap op zacht vuur
  3. Doe het gehakt in een kom, voeg een ei, gesneden ui, gehaktkruiden naar smaak en een geperst teentje knoflook toe en kneed goed door elkaar. Kneed er dan 5 balletjes van en bak deze met een scheutje olijfolie in een pan
  4. Doe de gehaktballetjes op je wrap en voeg de mayonaise toe
Eet smakelijk!

* Je kunt er eventueel nog wat sla aan toevoegen

* Dit recept is op basis van 1 persoon

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 639 kcal
 Eiwit 37,37 gr
 Koolhydraten 7,16 gr
 Vet 50,63 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link