Ingrediënten
- 2 eieren
- 10 gr amandelmeel
- 1 tl wijnsteenzuur bakpoeder
- 15 gr philadelphia naturel
- 5 kleine gehaktballetjes (= 100 gr rundergehakt)
- 20 gr Hellmann's Real Mayonnaise
- Gehaktkruiden
- 30 gr ui
- 1 teentje knoflook
Bereiding
- Doe 1 ei, amandelmeel, philadelphia en wijnsteenzuur bakpoeder in een kom en mix alle ingrediënten tot een glad beslag
- Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan het bak het beslag tot een wrap op zacht vuur
- Doe het gehakt in een kom, voeg een ei, gesneden ui, gehaktkruiden naar smaak en een geperst teentje knoflook toe en kneed goed door elkaar. Kneed er dan 5 balletjes van en bak deze met een scheutje olijfolie in een pan
- Doe de gehaktballetjes op je wrap en voeg de mayonaise toe
Eet smakelijk!
* Je kunt er eventueel nog wat sla aan toevoegen
* Je kunt er eventueel nog wat sla aan toevoegen