Ingrediënten
- 60 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
- 250 gr macaroni spaghetti groente
- 200 ml kookroom
- 10 gr roomboter
- Half blokje groentebouillon
- 2 tl Provençaalse kruiden
- 300 gr rundergehakt
- 200 gr cherrytomaatjes
Bereiding
- Rul het gehakt en doe de groente erbij
- Doe de kookroom in een pannetje, laat het koken en voeg de roomboter, Provençaalse kruiden en het gestampte blokje groentebouillon er aan toe. Daarna zacht laten pruttelen
- Kook de pasta ca. 20-25 minuten
- Snij de cherrytomaatjes door de helft
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Als het sausje ca. 10 minuten heeft geprutteld voeg je het toe aan de groenten
- Vet een ovenschaal in en doe de groenten erin
- Leg de gehalveerde cherrytomaatjes er op en doe de ovenschaal 15 minuten in de oven
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 721 kcal |
Eiwit | 55,8 gr |
Koolhydraten | 17,2 gr |
Vet | 47,3 gr |