Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

maandag 6 juli 2015

Romige pasta met cherrytomaatjes





Ingrediënten
  • 60 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
  • 250 gr macaroni spaghetti groente
  • 200 ml kookroom
  • 10 gr roomboter
  • Half blokje groentebouillon
  • 2 tl Provençaalse kruiden
  • 300 gr rundergehakt
  • 200 gr cherrytomaatjes
Bereiding
  1. Rul het gehakt en doe de groente erbij
  2. Doe de kookroom in een pannetje, laat het koken en voeg de roomboter, Provençaalse kruiden en het gestampte blokje groentebouillon er aan toe. Daarna zacht laten pruttelen
  3. Kook de pasta ca. 20-25 minuten
  4. Snij de cherrytomaatjes door de helft
  5. Verwarm de oven voor op 180°C
  6. Als het sausje ca. 10 minuten heeft geprutteld voeg je het toe aan de groenten
  7. Vet een ovenschaal in en doe de groenten erin
  8. Leg de gehalveerde cherrytomaatjes er op en doe de ovenschaal 15 minuten in de oven
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 VoedingswaardePer portie
 Kcal 721 kcal
 Eiwit 55,8 gr
 Koolhydraten 17,2 gr
 Vet 47,3 gr

Waar te bestellen?:
Low carb pasta: Link / Alla Eva pasta: Link