Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

maandag 10 augustus 2015

Snijbonen met champignons en gehaktballen


Ingrediënten
  • 200 gr snijbonen
  • 400 gr champignons
  • 300 gr rundergehakt
  • 1 ui
Bereiding
  1. Kook de snijbonen ca. 15 minuten met een tl zout
  2. Snij de champignons en de ui
  3. Kruid het gehakt met een kruidenmix en kneed de ui erbij
  4. Bak de gehaktballen gaar in olijfolie
  5. Giet de snijbonen af en doe deze bij de champignons en de ui
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

* Om de gehaktballen wat steviger te maken kun je wat amandelmeel en een ei toevoegen


Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 414 kcal
 Eiwit 38,7 gr
 Koolhydraten 6,8 gr
 Vet 23,2 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link