Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

woensdag 25 november 2015

Romige pasta met kippenbouillon



Ingrediënten
  • 60 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
  • 130 ml Slagroom
  • 10 gr ongezouten roomboter
  • 1 tl kippenbouillon poeder
  • 250 gr Macaroni-spaghetti groente
  • 300 gr rundergehakt
Bereiding
  1. Rul het gehakt en doe de groente erbij
  2. Warm de slagroom op in een pannetje tot het een beetje kookt, voeg daarna de roomboter toe en de kippenbouillon. Goed met de garde blijven roeren
  3. Kook de pasta 15 minuten
  4. Roer het sausje als het de goede dikte heeft door de groente
  5. Schep de pasta er doorheen
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 700 kcal
 Eiwit 54,1 gr
 Koolhydraten 12,5 gr
 Vet 48,6 gr

Waar te bestellen?:
Low carb pasta: hier / Alla Eva pasta: Link