Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

dinsdag 1 december 2015

Eiwrap met kaas en kipfilet



Ingrediënten
Bereiding
  1. Mix het ei, de wijnsteenbakpoeder, amandelmeel en Philadelphia in een kom
  2. Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak het eimengsel tot een pannenkoek, draai hem daarna ook om
  3. Zodra je hem hebt omgedraaid leg je de plak kaas erop en laat het smelten op zacht vuur
  4. Doe het vuur uit en leg de plakken kipfilet erop, rol de pannenkoek op
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 1 persoon

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 341 kcal
 Eiwit 27,3 gr
 Koolhydraten 3,7 gr
 Vet 23,5 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Wijnsteenbakpoeder: Link