Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

woensdag 13 april 2016

Crispy Chicken wrap



Ingrediënten
  • 1 low carb tortilla wrap
  • 1 kipfilet (ca. 90 gr)
  • Handje rucola
  • ¼ ei
  • ½ tl Verstegen Kip Paprika Kruidenmix
  • 1 plak cheddar kaas
  • ¼ tomaat
  • 15 gr creme fraiche
  • 5 gr mosterd (Kühne)
  • 10 gr Zeeuwse knabbelbacon (AH)
  • Paar druppels zoetstof
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Mix met de staafmixer de knabbelbacon tot kruimels. Indien je geen staafmixer hebt gebruik dan bijv. een deegroller en leg de knabbelbacon in een schone theedoek zodat je er met de deegroller overheen kan rollen 
  3. Snij de kipfilet in 2 stukken, leg deze in het ei, kruid ze daarna met de kip paprika kruidenmix en leg ze daarna in de knabbelbacon
  4. Leg de kipfilet op een bakvel en bak de kipfilet 20 minuten in de oven
  5. Snij ondertussen de tomaat
  6. Maak de saus door de creme fraiche met de mosterd te mengen en voeg een paar druppels zoetstof toe
  7. Zodra de kipfilet klaar is verwarm je de wrap 1 minuut in de magnetron, besmeer de wrap daarna met de saus. Leg daarna de rucola, tomaat, de kipfilet en de cheddarkaas er op
  8. Rol de wrap op
Eet smakelijk!

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per wrap
 Kcal 448 kcal
 Eiwit 44,9 gr
 Koolhydraten 9,2 gr
 Vet 24 gr

Waar te bestellen?:
Low carb tortilla wraps: link