Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

woensdag 6 april 2016

Crunchy chicken



 Ingrediënten
  • 400 gr kipfilet
  • 30 gr Zeeuwse knabbelbacon AH
  • ½ ei
  • 1 tl kip paprika kruidenmix
Bereiding
  1. Snij de kipfilet in grove stukken
  2. Breek een ei in een bakje en kluts het. Doe de kruidenmix erbij en roer het door het ei
  3. Verpulver (met een staafmixer) de knabbelbacon in een bak tot kruimels
  4. Verwarm de oven voor op 200°C
  5. Doop de stukken kipfilet in het eimengsel en doe hem vervolgens in het bakje knabbelbacon kruimels
  6. Leg alle stukjes kipfilet op een bakvel
  7. Bak de crunchy chicken 20 minuten in de oven 
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per persoon
 Kcal 415 kcal
 Eiwit 68,9 gr
 Koolhydraten 0,9 gr
 Vet 13,7 gr