Ingrediënten
- 400 gr kipfilet
- 30 gr Zeeuwse knabbelbacon AH
- ½ ei
- 1 tl kip paprika kruidenmix
Bereiding
- Snij de kipfilet in grove stukken
- Breek een ei in een bakje en kluts het. Doe de kruidenmix erbij en roer het door het ei
- Verpulver (met een staafmixer) de knabbelbacon in een bak tot kruimels
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Doop de stukken kipfilet in het eimengsel en doe hem vervolgens in het bakje knabbelbacon kruimels
- Leg alle stukjes kipfilet op een bakvel
- Bak de crunchy chicken 20 minuten in de oven
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 2 personen
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per persoon |
Kcal | 415 kcal |
Eiwit | 68,9 gr |
Koolhydraten | 0,9 gr |
Vet | 13,7 gr |