Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

maandag 2 mei 2016

Gevulde paprika



Ingrediënten
  • 2 groene paprika's
  • 100 gr champignons
  • 40 gr ui
  • 200 gr gehakt
  • teentje knoflook
  • 50 gr geraspte kaas 30+
Bereiding
  1. Was de paprika's en snij de bovenkant eraf. Snij de inhoud wat niet eetbaar is weg
  2. Snij de champignons en ui en rul het gehakt. Pers de knoflook uit en roer het erdoorheen
  3. Als het gehakt geruld is voeg je de champignons, ui, knoflook en gehaktkruiden naar smaak toe
  4. Verwarm de oven voor op 160°C
  5. Schep het gehakt en groente in de paprika's met na ieder schepje een beetje geraspte kaas. Daarna ook als topping de geraspte kaas. Leg de bovenkant van de paprika's er weer op en zet ze op een bakpapier in de oven
  6. Bak de paprika's in 20 minuten gaar
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 356 kcal
 Eiwit 31,4 gr
 Koolhydraten 12,8 gr
 Vet 20,5 gr