Nu 10% korting op alle (koolhydraatarme) producten!!

donderdag 5 januari 2017

Romige pasta met kipfilet, champignons en cherrytomaatjes


Ingrediënten
  • 70 gr Carbzone fusilli pasta / Alla Eva pasta
  • 150 ml creme fraiche
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 300 gr kipfilet
  • 400 gr champignons
  • ½ blokje AH bospaddenstoelenbouillon
  • Peper en zout naar smaak
Bereiding
  1. Snij de kipfilet in blokjes
  2. Was de cherrytomaatjes en champignons en snij ze in stukjes
  3. Bak de kipfilet in een pan met een beetje peper en zout naar smaak
  4. Als de kipfilet gaar is voeg je de champignons toe en bak je het ca. 5 minuten mee. Giet dan het vocht af
  5. Voeg de creme fraiche, het blokje bospaddenstoelenbouillon en de cherrytomaatjes toe en laat het 5 minuten sudderen met af en toe doorroeren
  6. Kook de pasta in 9 minuten gaar
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 461 kcal
 Eiwit 67,0 gr
 Koolhydraten 12,6 gr
 Vet 27,9 gr

Waar te bestellen?:
Low carb pasta: Link / Alla Eva pasta: Link