Nu 1+1 gratis op geselecteerde producten!

dinsdag 13 oktober 2015

Romige pasta met champignonsaus



Ingrediënten
  • 60 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
  • 125 ml Slagroom
  • 20 gr ongezouten roomboter
  • ½ blokje AH Bospaddenstoelen Bouillon
  • 250 gr Macaroni-spaghetti groente
  • 250 gr champignons
  • 25 ml kookroom
Bereiding
  1. Snij de champignons en bak ze in een scheutje olijfolie
  2. Doe de groente erbij
  3. Maak de slagroom met de kookroom warm tot het een beetje kookt, doe dan een blokje roomboter erin en roer het bospaddenstoelen bouillon blokje er doorheen
  4. Kook de pasta
  5. Als het sausje goed dik is geworden roer je deze door je groente heen
  6. Doe de pasta erbij
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 469 kcal
 Eiwit 28,9 gr
 Koolhydraten 10,2 gr
 Vet 32,7 gr

Waar te bestellen?:
Low carb pasta: Link / Alla Eva pasta: Link