Ingrediënten
- 60 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
- 125 ml Slagroom
- 20 gr ongezouten roomboter
- ½ blokje AH Bospaddenstoelen Bouillon
- 250 gr Macaroni-spaghetti groente
- 250 gr champignons
- 25 ml kookroom
Bereiding
- Snij de champignons en bak ze in een scheutje olijfolie
- Doe de groente erbij
- Maak de slagroom met de kookroom warm tot het een beetje kookt, doe dan een blokje roomboter erin en roer het bospaddenstoelen bouillon blokje er doorheen
- Kook de pasta
- Als het sausje goed dik is geworden roer je deze door je groente heen
- Doe de pasta erbij
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 469 kcal |
Eiwit | 28,9 gr |
Koolhydraten | 10,2 gr |
Vet | 32,7 gr |