Ingrediƫnten
- 30 gr kokosmeel
- 2 eieren
- 2 theelepels wijnsteenzuur bakpoeder
- 30 gr roomkaas (Philadelphia)
- Mini ei pannetje
Bereiding
- Doe de kokosmeel, eieren, wijnsteenzuur bakpoeder en roomkaas in een bak
- Mix alles tot een egaal mengsel zonder klontjes
- Smeer het ei pannetje in met een beetje olijfolie
- Verdeel het mengsel in zessen zodat je 6 pancakes krijgt
- Bak het mengsel niet op hoog vuur, maar heel zachtjes. Je krijgt anders aangebrande pancakes en dan zijn ze niet lekker meer.
Tip: Beleg de pancakes met bijvoorbeeld roomkaas, sla en zalm of fricandeau/rosbief.
Ook kun je de pancakes gebruiken als hamburgerbroodjes
Eet smakelijk!
* Weetje: Kokosmeel heeft geen overheersende kokos smaak
Ook kun je de pancakes gebruiken als hamburgerbroodjes
Eet smakelijk!
* Weetje: Kokosmeel heeft geen overheersende kokos smaak