Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

zaterdag 1 oktober 2016

Champignontaartje


Ingrediënten
  • 250 gr champignons
  • 30 ml slagroom
  • ½ blokje bospaddenstoelenbouillon
  • 2 eieren
  • ½ ui
  • 1 tomaat
  • ½ mozzarella
Bereiding
  1. Was de tomaat en champignons en snij ze in stukjes. Snij ook de ui en mozzarella in stukjes
  2. Bak de ui en champignons tot het gaar is en giet het vocht af, roer daarna het blokje bospaddenstoelenbouillon er doorheen tot hij gesmolten is
  3. Verwarm de oven op 200°C
  4. Mix in een kom de eieren en slagroom met een beetje peper en zout naar smaak
  5. Roer hier de ui en champignons bij en giet het mengsel in een ingevet klein ovenschaaltje
  6. Leg als laatst de stukjes mozzarella en tomaat in het ovenschaaltje
  7. Bak de quiche ca. 40 minuten in de oven
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 1 persoon

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per quiche
 Kcal 539 kcal
 Eiwit 41,2 gr
 Koolhydraten 10,3 gr
 Vet 34,7 gr