Ingrediënten
- 70 gr Low carb pasta / Alla Eva pasta
- 300 gr kipfilet
- 120 gr Crème fraîche
- ½ blokje Bospaddenstoelen bouillon (AH)
- 40 gr geraspte kaas (30+)
- 1 courgette
Bereiding
- Snij de kipfilet en de courgette in blokjes
- Kook de pasta in 9 minuten gaar
- Bak de kipfilet in een pan met een beetje peper en zout naar smaak
- Als de kipfilet gaar is voeg je de courgette toe en bak je het ca. 5 minuten mee
- Voeg dan de Crème fraîche en het bouillonblokje toe en roer het door elkaar
- Schep de pasta op een bord, schep daar de kipfilet en courgette op. Voeg als laatst de geraspte kaas toe
Eet smakelijk!
* Dit recept is op basis van 2 personen.
Voedingswaarde
* Dit recept is op basis van 2 personen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 443 kcal |
Eiwit | 66,8 gr |
Koolhydraten | 12 gr |
Vet | 26 gr |
Waar te bestellen?: