- 150 gr Alla Eva pasta
- 150 gr kipfilet
- 1 teentje knoflook
- 1 avocado
- 100 gr cherrytomaatjes
- 40 gr rucola
- 20 gr pijnboompitjes
- Aromat naar smaak
- Peper en zout naar smaak
Bereiding
- Snij de kipfilet en de cherrytomaatjes
- Bak de kipfilet gaar, pers de knoflook en voeg peper en zout naar smaak toe
- Kook de pasta
- Pureer de avocado en voeg Aromat naar smaak toe
- Giet de pasta af, voeg de avocado, kipfilet en cherrytomaatjes toe en verwarm het een paar minuten
- Dien de pasta op en voeg als laatst de rucola en pijnboompitjes toe
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 615 kcal |
Eiwit | 76,1 gr |
Koolhydraten | 15,2 gr |
Vet | 28,2 gr |
Waar te bestellen?:
Alla Eva pasta: Link