Ingrediƫnten
- 500 gr rundergehakt
- 250 gr champignons
- 500 gr broccoli
- 1 rode paprika (ca. 80 gr)
- 1 kleine ui (ca. 40 gr)
- 2 teentjes knoflook
- Geraspte kaas 30+
- Peper en zout naar smaak
(Tip: Je kunt in plaats van zout ook een half bouillonblokje toevoegen)
Bereiding
* Dit recept is op basis van 3 personen.
- Kook de broccoli in 15 minuten gaar
- Rul het gehakt in een wok en snij de champignons, ui en paprika
- Doe de gesneden groente en de broccoli bij het gehakt en bak het 5-10 minuten mee.
Voeg peper en zout naar smaak toe - Giet het vocht af, pers de knoflook teentjes en bak het 2 minuten mee
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Spray een ovenschaal in en doe het gehakt groente mengsel in de ovenschaal
- Als laatste strooi je de geraspte kaas er op
- Doe de ovenschaal voor 15 minuten in de oven
* Dit recept is op basis van 3 personen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 556 kcal |
Eiwit | 50,7 gr |
Koolhydraten | 9,4 gr |
Vet | 33,7 gr |