Ingrediënten
- 2 Low carb tortillas
- 200 gr rundergehakt
- 1 tl komijn
- 1 tl zout (afgestreken)
- 1 tl sambal (afgestreken)
- 200 gr ijsbergsla
100 gr knoflooksaus: - 45 gr Griekse yoghurt (Zaanse Hoeve)
- 1 teentje knoflook
- 45 gr Zaanse halfvolle mayonaise (van Wijngaarden)
Bereiding
* Dit recept is op basis van 2 personen.
- Doe het rundergehakt, de komijn, sambal en zout in een hakmolen en maal het fijn
- Bak de rundergehakt gaar in een koekenpan
- Pers een teentje knoflook en roer de Griekse yoghurt en Zaanse halfvolle mayonaise er doorheen
- Warm de tortillas op in de magnetron
- Schep het rundergehakt op de tortillas en leg er ijsbergsla en knoflooksaus op
- Rol de tortilla op tot een Turkse pizza
* Dit recept is op basis van 2 personen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per wrap |
Kcal | 491 kcal |
Eiwit | 31,7 gr |
Koolhydraten | 12,9 gr |
Vet | 29,6 gr |
Waar te bestellen?:
Low carb tortilla wraps: link
Low carb tortilla wraps: link